Vi kan livsmedel!

Skara Gross mångåriga erfarenhet gör att vi satt upp ett ambitiöst mål – att överträffa kundens förväntningar och vara den mest attraktiva livsmedelgrossisten i närområdet. Vårt mål är att tillhandahålla en kostnadseffektiv lösning för pizzerior och restauranger med bra produkter och frekventa leveranser.

Vi är en stabil och pålitlig leverantör av livsmedel som gillar att jobba nära våra kunder för att hitta en effektiv helhetslösning för dig som kund. En viktig del av helheten är att vi arbetar aktivt med ett växande nätverk av samarbetspartners för att kunna vara din huvudleverantör idag och i framtiden.

Skara Gross har sitt ursprung i Skaraborgs Chark & Fågel som startade 1998. När produktionen år 2004 flyttade till nya lokaler så fortsatte bolagets grossistverksamhet i befintliga lokaler. År 2007 bildades Skara Gross och de två bolagen samverkande till år 2013 då Skaraborgs Chark & Fågel blev helägt av familjen Yüksel och Skara Gross blev helägt att familjen Özbek. I samband med detta förvärvade Skara Gross befintliga lokaler från Skaraborgs Chark & Fågel, och därmed började en intressant och framgångsrik utveckling för Skara Gross. Företaget drivs idag av Gabriel och Tomas Özbek med ambitionen att vara en stabil och pålitlig partner till dig som kund.

 

Personalen på Skara Gross